aboutus

Shenzhen PHP Electronic co.,ltd

Shenzhen PHP Electronic co.,ltd
1
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken: PHP
Aantal werknemers: >100
Opgericht Jaar: 2010
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Wij zijn een high-tech onderneming belast met R&D, de marketing en de vervaardiging van digitale elektronische producten. Onze hoofdproducten omvatten USB-flitsschijf, USB-Hub, Mobiele telefoonhouder. Muis. Muisstootkussen. Muisstootkussen met USB-hub. Penhouder met USB-Hub enz.

 

Ons Fabrieksbeleid is: Wij willen goede Partner met klant zijn op Eerlijke manier met Volmacht.

 

Ons bedrijf wordt gevestigd in Vloer 3. B3b Road van het industrieterreinlongtian van Blogyingzhan Elektronisch. Het district Shenzhen China van Longgang van het Kengzidorp. Met prima faciliteiten en niet-stofworkshop, hebben wij 4 productielijnen en meer dan 100 personeelsleden. 10% van onze personeelsleden is bezig geweest met de verwerking van IQC, QC en QA die ons product dat met hoogte wordt geproduceerd - kwaliteit maakt.

 

De kwaliteit is het leven van ons bedrijf. Wij zijn zeker dat hoog - de kwaliteitsproducten maken ons zich in een goede positie in de woeste marktconcurrentie bevinden. Met hoogte - de kwaliteit, de geavanceerde technologie en de sterke vervaardigingscapaciteit, ShenZhen-PHP Elektronisch Beperkt Co., krijgen een goede reputatie van klanten overzee in het Noorden en Zuid-Amerika, Europa, en het Midden-Oosten

 

En tegelijkertijd werkten wij veel andere ingediende producten voor onze oude klant aangezien zij op ons kwaliteitscontrole.fast antwoord vertrouwen en wij kunnen ook hun geldbrandkast zonder twijfel maken.

 

Wij stemmen in warm met uw onderzoek voor zowel OEM als ODM samenwerking. Contacteer vandaag voor nadere informatie ons. Met de steun van u, zullen wij een prachtige toekomst creëren.

 

...................................................................

 

Contactpersonen:

Verkoop: Brent verminder

E-mail: Sales@shenzhenphp.com

MSN: BrentAllay001@hotmail.com Skype: BrentAllay001 Tel.: +86-18576620717

..................................................................................

Bedrijfdetails:

Shenzhenphp elektronisch Co., Ltd

Voeg toe: 3 vloer. B3b Road van het industrieterreinlongtian van Blogyingzhan Elektronisch. Het district Shenzhen China van Longgang van het Kengzidorp

E-mail: Sales@shenzhenphp.com sales3@shenzhenphp.com

Website: www.shenzhenphp.com Tel.: +8675529704660 Fax: 86-29704769

...................................................................................

Bankdetails:

Bank: Hong Kong en Shanghai Banking Corperation Ltd (HSBC)

Voeg toe: 1 Centrale de Weg van de koningin, Hong Kong.

A/c Nr.: 817-537798-838 BENIFICIARY: ShenZhenphp Elektronisch Co., Ltd

VLUGGE CODE: HSBC HKHHHKH

Geschiedenis

Opgericht in 2010, wordt Ons bedrijf gevestigd in Vloer 3. B3b Road van het industrieterreinlongtian van Blogyingzhan Elektronisch. Het district Shenzhen China van Longgang van het Kengzidorp. Met prima faciliteiten en niet-stofworkshop, hebben wij 4 productielijnen en meer dan 100 personeelsleden. 10% van onze personeelsleden is bezig geweest met de verwerking van IQC, QC en QA die ons product dat met hoogte wordt geproduceerd - kwaliteit maakt.

 

Dienst

PHP de Beste Dienst

 
Vrije Pre-Sales/Lage prijssteekproef het Merken die raadplegen
 

PHP aanbiedingen 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

Lage & prijssteekproef die is beschikbaar maken de testen.

Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdelers en gebruikers aan.

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
Keur geavanceerd het testen materiaal, opstelling een goed volledig & strikt systeem voor kwaliteitscontrole, dat de uitstekende kwaliteit van onze machines verzekert.

 

1-7 dagen Snelle Levering
Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan.  wij zullen al klant zijn onze prioritaire klanten uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.
 
24 de Dienst van urennaverkoop

Vrije waarborgreparatie: de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

 

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
 
Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.
 
Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
 
Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren of met de elektronische post versturen om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
 
Software-upgrade: levenslang behoud van het controleren van systeem, incessant verbetering van de systeemfuncties en de ononderbroken software-upgrades.
 
De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze usb te aarzelen de producten van de flitsschijf, gelieve niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales@shenzhenphp.com, en verheugt zich op het werken met u.

 

Ons Team

1-7 dagen Snelle Levering
 
Wij hebben massaproduktie en voorraad & klaar punt, voor deze punten, bieden wij 5-7 dagen snelle levertijd aan. wij zullen al klant zijn onze prioritaire klanten uitwisselen en zullen uw lading in de eerste keer produceren.
 
24 de Dienst van urennaverkoop
 

Vrije waarborgreparatie: de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.

 

Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.

Contactgegevens